Αρχική Βιβλία Εικονογραφημένα Θεραπευτικά Παραμύθια: «Το Ντροπαλό Χταπόδι»

Εικονογραφημένα Θεραπευτικά Παραμύθια: «Το Ντροπαλό Χταπόδι»

Το νέο εικονογραφημένο θεραπευτικό παραμύθι με τίτλο: «Το Ντροπαλό Χταπόδι» στοχεύει στην ενίσχυση του θάρρους και της αυτοπεποίθησης του παιδιού στην πράξη.
Το Θεραπευτικό Παραμύθι στο οποίο βασίζεται το σενάριο αυτής της εικονογράφησης έχει κυκλοφορήσει στο βιβλίο Θεραπευτικά Παραμύθια της ψυχολόγου Νένα Γεωργιάδου (www.psixi.gr).
Τα θεραπευτικά παραμύθια έχουν γραφεί από την ψυχολόγο μέσα στο πλαίσιο της θεραπευτικής διαδικασίας πραγματικών περιστατικών και έχουν δοκιμαστεί για την αποτελεσματικότητά τους.
Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί και το "Αυγό του Σίλα", θεραπευτικό παραμύθι για την ενίσχυση της αγάπης, για την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

Συγγραφέας: Νένα Γεωργιάδου
Eικονογράφηση: Χρήστος Νικολαΐδης
Τιμή: 4.40 €

Εκδόσεις Οξυγόνο: Παναγοπούλου 5, 12244, Αιγάλεω - Ηπείρου 40, 15231, Χαλάνδρι Τηλ.: 211.221.67.47 - 69.99.53.35.99
www.oxigono.gr / www.oxigono.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.