Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο “Μεγαλώστε «έξυπνα» παιδιά, με την καρδιά σας!”

“Μεγαλώστε «έξυπνα» παιδιά, με την καρδιά σας!”

Ένα από τα επίμαχα θέματα στις συζητήσεις μεταξύ γονιών είναι ακριβώς αυτό που αφορά στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, ειδικά καθώς μεγαλώνουν και μπαίνουν στην πολύ κρίσιμη ηλικία της εφηβείας. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών so easy® και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Αρειμάνιο® στο πλαίσιο των ενεργειών τους για την ενδελεχή ενημέρωση των γονέων σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση και στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, διοργανώνουν Εσπερίδα, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο διεθνούς φήμης ειδικός στην επικοινωνία, Δρ. Γ. Καλογεράκης, ο οποίος θα αναπτύξει τη θεματική «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας!».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να επισημάνει τον ρόλο της λειτουργικής επικοινωνίας με τα παιδιά, να παρουσιάσει τους τρόπους ανάδειξης των δεξιοτήτων τους σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και να ενισχύσει τη διαπροσωπική σχέση του γονέα με το παιδί του αξιοποιώντας τον συναισθηματικό παράγοντα. Ο Δρ. Καλογεράκης, θα οδηγήσει τους γονείς που θα τον παρακολουθήσουν σε μεθόδους αποτελεσματικής επικοινωνίας, κατανόησης και συνεργασίας ανάμεσα σε εκείνους και τα παιδιά και γενικότερα ανάμεσα σε άτομα διαφορετικής γενιάς, νοοτροπίας και συνηθειών.

Τα βασικά σημεία που θα αναπτυχθούν μέσα στην Εσπερίδα είναι:
Μιλήστε στα παιδιά σας όχι μόνο για το τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό τους, αλλά και για το
τι αγγίζει και επηρεάζει την καρδιά τους.
Δώστε τους πολλά ερεθίσματα και μην τους δίνετε έτοιμες λύσεις.
Βοηθήστε τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες χρήσιμες για τις σπουδές τους, την αγορά
εργασίας, αλλά και την προσωπική τους γαλήνη.

Η Εσπερίδα «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας!» είναι η πρώτη που διοργανώνει ο όμιλος So Easy για το 2011, σε συνέχεια προηγούμενων επιτυχημένων εκδηλώσεων, παραμένοντας συνεπής στην ενημέρωση των γονέων για τα σύγχρονα εκπαιδευτικά και διαπαιδαγωγικά ζητήματα.

Η είσοδος για την Ημερίδα είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy® και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Αρειμάνιο® αποτελούν μέρος του Ομίλου Εκπαιδευτηρίων So Easy, μαζί με το brand Win.Net (Εκπαιδευτικά Κέντρα Πληροφορικής). Σήμερα, λειτουργούν 162 εκπαιδευτήρια σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας σε περισσότερους από 11.000 μαθητές την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, με πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και καινοτόμο εξοπλισμό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.