Αρχική InfoTeens Νέα Εκδηλώσεις για νέους στο Ηράκλειο (14 &16/4)

Εκδηλώσεις για νέους στο Ηράκλειο (14 &16/4)

Ο Δήμος Ηρακλείου στα πλαίσια της υποψηφιότητας για την ανάδειξή του ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 διοργανώνει δυο ακόμη εκδηλώσεις ενημέρωσης και στήριξης της προσπάθειας.
Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 19:30 το απόγευαμ θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή ποδηλατοβόλτα με τη συμμετοχή των Ενεργών Ομάδων Ποδηλατιστών της πόλης, Critical Mass & Freevox. Σημείο εκκίνησης θα είναι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στη Λότζια όπου θα λάβει χώρα ένα street party με πολύ μουσική από το Μουσικό Κανάλι 105,1 και άλλες εκπλήξεις. Οι λάτρεις του ποδηλάτου δεν πρέπει να χάσουν ευκαιρία να συμμετάσχουν στη δράση.
Το Σάββατο 16 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μια γλυκιά σκέψη για την πόλη μου…». Από τις 15.30 έως 19.00, στον πεζόδρομο, από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου έως τη Λότζια, κατά μήκος του οποίου θα υπάρχουν γκρουπ από Προσκόπους και Οδηγούς, οι οποίοι θα κερνάνε τους περαστικούς ένα γλυκό, με “αντάλλαγμα” να γράψουν στο πανό που θα υπάρχει αναρτημένο στο κάθε χώρο, μια γλυκιά σκέψη για την πόλη τους, το Ηράκλειο. Οι ευχές και οι σκέψεις αυτές των συμπολιτών μας στην συνέχεια θα συμπεριληφθούν στο φάκελο υποψηφιότητας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν πολλά διαδραστικά παιχνίδια από τους Προσκόπους και τους Οδηγούς, με τους διερχόμενους συμπολίτες μας, ενώ σύγχρονα χορευτικά σχήματα θα ανθίσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί ομαδική φωτογράφιση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.