Αρχική Uncategorized Εκδηλώσεις για παιδιά από τους «Δρόμους Ζωής» (5-8/5)

Εκδηλώσεις για παιδιά από τους «Δρόμους Ζωής» (5-8/5)

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Δρόμοι Ζωής» με αφορμή τη συμπλήρωση 10+1 χρόνων λειτουργίας, προσκαλεί τους μικρούς της φίλους σε ένα τετραήμερο διασκέδασης και ψυχαγωγίας από την Πέμπτη 5 Μαΐου. Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε εργαστήρια χορωδίας, ζωγραφικής, κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη, κούκλας, θεατρικού παιχνιδιού, μαγειρικής, μουσικής καθώς και σε εργαστήρια με θέμα το περιβάλλον. Στον περιβάλλοντα χώρο της εκδήλωσης θα εκτίθενται ζωγραφιές των παιδιών που απασχολούνται στο κέντρο, κούκλες, μάσκες και σκηνικά που έχουν φτιάξει τα ίδια τα παιδιά για τις ανάγκες των παραστάσεων που κατά καιρούς έχουν ανεβάσει, φωτογραφίες από τη λειτουργία του κέντρου καθώς και αρχειακό υλικό από εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Τα παιδιά που φιλοξενούνται στους χώρους του κέντρου θα παρουσιάσουν χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, θα παίξουν μουσική, θα τραγουδήσουν με τη χορωδία και οι έφηβοι θα ζωγραφίσουν graffiti στον χώρο του αίθριου.
Οι Δρόμοι Ζωής ασχολούνται με την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών τουρκόφωνων Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης και οικονομικών μεταναστών που ζουν κυρίως στο Γκάζι και στην ευρύτερη περιοχή Βοτανικού και Μεταξουργείου.

Πού: Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», Ηρακλειδών 66 & Θεσ/νίκης, Θησείο
Πότε: Πέμπτη 5 έως Κυριακή 8 Μαΐου, 10:00 π.μ.- 20:00 μ.μ. και Κυριακή 10:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.