Αρχική Βιβλία Εκδρομή με το λεωφορείο

Εκδρομή με το λεωφορείο

Τα Εκπαιδευτικά παραμύθια των εκδόσεων Κέδρος βοηθούν τους μικρούς μαθητές να αποκτήσουν τις πρώτες γνώσεις για το χώρο, το χρόνο, τους αριθμούς, τα γράμματα.

Σήμερα Κυριακή θα πάμε εκδρομή.
Μπείτε στο λεωφορείο, στις θέσεις δύο δύο…
Μα πόσοι θα χωρέσουν τελικά στο λεωφορείο;
Ποιοι θα μπουν μέσα με χαρά;
Πόσοι θα μείνουν στην ουρά;

Μια αστεία έμμετρη ιστορία, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να εξασκηθούν στην αρίθμηση και να κάνουν απλές προσθέσεις και αφαιρέσεις.
Το βιβλίο συνοδεύεται από υλικό και ιδέες για παιχνίδια με τους αριθμούς στο σχολείο ή το σπίτι.

Εκδόσεις: Κέδρος
Συγγραφέας: Η Κωνσταντίνα Αρμενιάκου
Εκπαιδευτικό παραμύθι,
από 5 ετών,
ISBN: 978-960-04-4087-4,
σελ.42,
τιμή: 9€,
Σεπτέμβριος 2010

Ας γνωρίσουμε τη συγγραφέα
Η Κωνσταντίνα Αρμενιάκου γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1973. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και του Τμήματος Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου της Τουλούζης (Γαλλία). Από το 2001 εργάζεται ως νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία του νομού Κέρκυρας, όπου και ζει μόνιμα. Έχει εκδώσει, σε συνεργασία με την Κατερίνα Χριστόγερου, το βιβλίο Σχέδια εργασίας για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό (Κέδρος, 2006), σε συνεργασία με την Κατερίνα Χριστόγερου και την Ευθυμία Ανδριώτη τα βιβλία: Δημιουργικές διαθεματικές δραστηριότητες, με αφορμή ένα ποίημα (Κέδρος, 2007), Τα
Μαθηματικά στο Νηπιαγωγείο (Κέδρος, 2008), Τα Μαθηματικά στο νηπιαγωγείο,Φύλλα εργασίας (Κέδρος, 2008), Η παράσταση αρχίζει (Κέδρος, 2008), Η γλώσσα στο νηπιαγωγείο, φύλλα εργασίας (Κέδρος 2010) και σε συνεργασία με τους Κατερίνα Χριστόγερου, Ευθυμία Ανδριώτη και Δημήτρη Μπεσίρη το βιβλίο Η γλώσσα στο νηπιαγωγείο, Πλήρες ετήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων (Κέδρος 2009). Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της λογοτεχνικό βιβλίο με τίτλο Η κυρά Δημοκρατία (Κέδρος 2006)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.