Αρχική Uncategorized Εκδρομή στους Φιλιππαίους για παρατήρηση του έναστρου ουρανού (29-31/7)

Εκδρομή στους Φιλιππαίους για παρατήρηση του έναστρου ουρανού (29-31/7)

Στους Φιλιππαίους των Γρεβενών θα συγκεντρωθούν από τις 29 ως τις 31 Ιουλίου ερασιτέχνες αστρονόμοι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, εκμεταλλευόμενοι τον πολύ σκοτεινό ουρανό της περιοχής, που τους επιτρέπει να θαυμάσουν με την άνεσή τους τον έναστρο ουρανό, τα νεφελώματα, τους γαλαξίες και τα αστρικά σμήνη. Αν θέλετε να συμμετέχετε και να παρατηρήσετε μαζί με τους ειδικούς τους αστερισμούς, δηλώστε συμμετοχή τώρα! Ημερομηνία λήξης εγγραφών: 12/7/2011.

Το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο των Αθηνών acadimos, διοργανώνει εκδρομή με πούλμαν από την Αθήνα στους Φιλιππαίους Γρεβενών, για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην 5η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων. Ημέρα αναχώρησης Παρασκευή 29 Ιουλίου και επιστροφής 31 Ιουλίου 2011. Δύο διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο CASA LA MUNTI, ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της περιοχής.

ΤΙΜΕΣ:
129,00 ευρώ/άτομο σε τρίκλινο
139,00 ευρώ/άτομο σε δίκλινο
169,00 ευρώ/άτομο σε μονόκλινο

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή αναλυτικού προγράμματος, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

210 3845102 (Αθήνα), κ. Πάνο Οργαντζή
2310 533902 (Θεσσαλονίκη), κ. Δημήτρη Τσάμπουρα

ή στα email:

planetathens@astronomy.gr
planitario@astronomy.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.