Αρχική Νέα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδης: Πάρτε μέρος στην on line έρευνα και κερδίστε 20% έκπτωση στα δίδακτρα

Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδης: Πάρτε μέρος στην on line έρευνα και κερδίστε 20% έκπτωση στα δίδακτρα

Εάν είστε στη διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού σχολείου για το παιδί σας τότε μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην έρευνα που διεξάγουν μέσω διαδικτύου τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα των εκπαιδευτηρίων στο facebook http://www.facebook.com/andreadis.school?v=app_190076381016644& και να δηλώσετε τους βασικούς λόγους για τους οποίους θα επιλέγατε τα ομώνυμα εκπαιδευτήρια για την εκπαίδευση των παιδιών σας και μπορεί να είστε ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν έκπτωση 20% στα δίδακτρα του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου Andreadis Junior!

Τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη αποτελούν έναν σύγχρονο εκπαιδευτικό οργανισμό εδώ και 43 χρόνια. Με έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, μέσα σ’ ένα καταπράσινο σχολικό περιβάλλον
και μία αυλή 10 στρεμμάτων προσφέρουν σημαντικό έργο στο χώρο της προσχολικής αγωγής και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων εξασφαλίζουν
υψηλό βαθμό εκπαίδευσης και διαπαιδαγώγησης και αποκτούν τις βάσεις κι όλα εκείνα τα εφόδια που χαρακτηρίζουν τους «άριστους» μαθητές ώστε, ως «αυριανοί πολίτες» με ήθος, αξίες, ιδανικά, γνώσεις, δεξιότητες να δημιουργήσουν το μέλλον τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.