Αρχική Βιβλία Εκπαιδευτικά βοηθήματα από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εκπαιδευτικά βοηθήματα από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Η νέα σχολική χρονιά βαδίζει στο τέλος του πρώτου τριμήνου, η πρώτη γεύση από τη φετινή σχολική ύλη έχει δοθεί, οι πρώτες ανάγκες των μαθητών έχουν διαφανεί. Έτσι, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος, σε συνεργασία με έμπειρους και επιστημονικά καταρτισμένους συγγραφείς, δίνουν ακόμη πιο δυναμικό παρόν στο χώρο της εκπαίδευσης με νέα βιβλία, τα οποία φιλοδοξούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών. Έτσι, παρουσιάζουν:

1. Μια νέα σειρά με τίτλο:

“Πλήρη εκπαιδευτικά βοηθήματα”
για τη Γλώσσα και τα Μαθηματικά του Δημοτικού,
του Νίκου Ζαχαρόπουλου και Νίκου Βάρναλη

Μια νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων, για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, που φιλοδοξεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών, όπως προκύπτουν από τα σχολικά βιβλία. Στόχος των βιβλίων αυτών είναι:
- να αποτελέσουν τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα βοηθήματα για τους μαθητές, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα και να εμπεδώσουν την ύλη που αντιστοιχεί στην τάξη,
- να βοηθήσουν τους εκπαιδευτκούς να οργανώσουν και να εμπλουτίσουν τη διδασκαλία της Γλώσσας και των Μαθηματικών στην τάξη.

Σελίδες: από 512 εως 520, Τιμή: 18,50€

2. Την ολοκληρωμένη πλέον σειρά:

“Φύλλα εργασίας για τη Γλώσσα και τα Μαθηματικά”
ολων των τάξεων του Δημοτικού.

Μια πολύ χρήσιμη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για το μαθητή, τον εκπαιδευτικό και το γονιό, τα οποία ακολουθούν τη δομή και την ύλη των αντίστοιχων σχολικών βιβλίων και περιλαμβάνουν:
- Φύλλα εργασίας με ασκήσεις για κάθε μάθημα του σχολικού βιβλίου
- Επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης στο τέλος κάθε ενότητας
- Πλήρεις απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις και τα κριτήρια αξιολόγησης.

Σελίδες: από 144 εως 224, Τιμή: από 9,59 εως 11,60€


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.