Αρχική Προτάσεις Αγοράς Εκπτώσεις Cookshop!

Εκπτώσεις Cookshop!

H τάση των τελευταίων χρόνων είναι, σαφώς, η επιστροφή στο σπίτι και την κουζίνα. Οι περισσότεροι γίνονται πια ερασιτέχνες μάγειροι και χρειάζονται, σήμερα περισσότερο από ποτέ, όλα εκείνα τα εξειδικευμένα σκεύη, εξαρτήματα και εργαλεία, που κάνουν την ενασχόληση με την κουζίνα εύκολη, δημιουργική και διασκεδαστική.
Σήμερα, που οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει οι φιλοδοξίες σας στην κουζίνα μπορούν να γίνουν… εύκολη υπόθεση αφού η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων cookshop σας προσφέρει όλα της τα επιλεγμένα προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Επιπλέον κάνοντας κλικ στο site cookshop.gr θα μπορέσετε να δείτε ολόκληρο τον εκπτωτικό κατάλογο και αν θέλετε μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας on line.
Τα Cook-Shop είναι η εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων, αφιερωμένη στα είδη κουζίνας. Σε κάθε κατάστημα Cook-shop υπάρχει μία πλούσια γκάμα προϊόντων (πάνω απο 2.500) ιδανικά, όχι μόνο δώρα, αλλά και για καθημερινή προσωπική χρήση, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές. Τα προϊόντα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, που αφορούν στην προπαρασκευή, τη συντήρηση, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα του φαγητού και διαλέγονται με προσοχή από επιλεγμένους Οίκους του εξωτερικού, που έχουν εμπιστευτεί στην εταιρία, κατ' αποκλειστικότητα, τη διαθεσιμότητά τους.
Μπορείτε να παραγγείλετε από το online κατάστημα στη διεύθυνση www.cookshop.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.