Αρχική InfoMommy Νέα Ελάτε στις ανοιχτές συναντήσεις της ομάδας "Γονείς απλά!" (24 & 26/5)

Ελάτε στις ανοιχτές συναντήσεις της ομάδας "Γονείς απλά!" (24 & 26/5)

Η ομάδα γονέων "Γονείς Απλά" επ' ευκαιρίας του εορτασμού της Διεθνούς Εβδομάδας για το Σεβασμό στη Γέννα, που τιμάται φέτος από τις 21 έως τις 27 Μαίου, προσκαλεί τους γονείς να συμμετάσχουν στις δωρεάν ανοιχτές συναντήσεις που στόχο έχουν να προσφέρουν ενημέρωση για τη μέθοδο Απλά! και αλλά και τα πρώτα εργαλεία για να βρούμε «μικρές ανάσες» μέσα στην καθημερινότητα.
Ανακαλύπτουμε μια νέα ισορροπία ανάμεσα στα όνειρά μας και στην καθημερινότητα απλοποιώντας. Δημιουργούμε νησίδες σταθερότητας, ηρεμίας και ασφάλειας, από τη στιγμή της γέννησης μέχρι την εφηβεία.Φανταστείτε τις πρώτες ημέρες με το μωρό σας να κυλούν ήρεμα, απλά…Φανταστείτε το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο χωρίς σαβούρα…Φανταστείτε πως δημιουργείτε χρόνο για διασκέδαση, για σύνδεση και χαλάρωση...Φανταστείτε τα λόγια σας να γίνονται πιο ευγενικά, αληθινά, απαραίτητα...
Στις ομάδες γονιών Απλά! οι γονείς έρχονται κοντά για να ενδυναμώσουν το ένστικτό τους ως γονείς. Για να μπορέσουν να απομακρύνουν όσα τους αποσπούν την προσοχή, για να ανακτήσουν μια αίσθηση χώρου, χρόνου και άνεσης. Για να προσφέρουν ασφάλεια και ηρεμία στα παιδιά.

Το πρόγραμμα των συνατήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

την Πέμπτη 24 Μαΐου, στις 17:00 το απόγευμα, στο Hope Centro Rosas
(Σεμιτέλου 4, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής)

και το Σάββατο 26 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί, στην Ηλιούπολη
(ιδιωτικός χώρος, παρακαλώ επικοινωνήστε στο goneis@goneisapla.gr για λεπτομέρειες)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.