Αρχική Uncategorized Ελιά, λάδι και κεραμικά στο Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής (23/10)

Ελιά, λάδι και κεραμικά στο Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής (23/10)

Το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής καλεί τους μικρούς φίλους ηλικίας 5-11 ετών να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ελιά, λάδι και κεραμικά" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα διαβαστεί το βιβλίο της Ματούλας Τόλκα "Η ελίτσα", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Το βιβλίο αναφέρεται στη σημασία που έχει η ελιά στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Για τους λαούς της Μεσογείου, η ελιά αποτελεί σύμβολο ειρήνης, ευημερίας και γονιμότητας. Τα κλαδιά της στεφάνωναν τους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων και το πολύτιμο λάδι της φρόντιζε για την υγεία και την ομορφιά θεών και ανθρώπων.

Το πρόγραμμα, που πλαισιώνεται από παιχνίδι και πηλοπλαστική δραστηριότητα, πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Λίλα Πατρόκλου και την παιδαγωγό, με ειδίκευση στο παιχνίδι, Νατάσα Ψαριανού.

Διάρκεια: 11:30-13:00

Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής - Ίδρυμα οικ. Γ. Ψαρόπουλου
Μελιδώνη 4-6, Κεραμεικός
Τηλ.: 210-3318491-5


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.