Αρχική Περιβάλλον Εξερεύνηση στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου (14/5)

Εξερεύνηση στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου (14/5)

Το Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους προκαλεί το Σάββατο 14 Μαΐου όλους τους φίλους των Μουσείων, τους φίλους της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του, οι οποίες φέτος υλοποιούνται παράλληλα με τον εορτασμό της Εβδομάδας Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση της νέας διαδραστικής εφαρμογής με θέμα «Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου: Το Μουσείο και το Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους» η οποία παρουσιάζει τον τρόπο δημιουργίας, τη μοναδικότητα και την παγκόσμια αξία του Μνημείου. Θα ακολουθήσει περιήγηση αλλά και διαδραστική περιήγηση στους μόνιμους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου με θέμα «Ένα υποτροπικό δάσος 20 εκατομμυρίων ετών». Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με προβολή ντοκιμαντέρ.
Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Νύχτας Μουσείων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου τηλ./fax 22530-54434, 22510-47033, e-mail: lesvospf@otenet.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.