Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Εξπέρ του πινγκ πονγκ ηλικίας 18 μηνών!

Εξπέρ του πινγκ πονγκ ηλικίας 18 μηνών!

Ένα βίντεο που έχει δεχτεί χιλιάδες κλικ τις τελευταίες μέρες - και πώς όχι;- όταν βλέπεις αυτόν τον απίθανο μικρούλη-δεξιοτέχνη του πινγκ πονγκ να προπονείται με τον πατέρα του!

Ο ταλαντούχος Τζέιμι Μίσκα-Μπάντελ, από το Πλύμουθ της Αγγλίας φαίνεται πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του αν συνεχίσει έτσι. Το βίντεο, που το έχουν δει μέχρι στιγμής περισσότεροι από 800.000 μοναδικοί χρήστες, το γύρισε ο πατέρας του, ο Κέβιν Μπάντελ, έμπειρος παίκτης και αντιπρόεδρος τοπικού συλλόγου επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Σκοπός του κ. Μπάντελ ήταν να στείλει το βίντεο στην Τσεχία, σε συγγενείς της συντρόφου του και μητέρας του Τζέιμι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.