Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Εξόριστος: Οι ψυχές των μάγων

Εξόριστος: Οι ψυχές των μάγων

Ο Τίμοθι Κέιντ είναι το μοναδικό αγόρι στον κόσμο χωρίς μαγικές δυνάμεις - και... καταζητείται... νεκρός ή ζωντανός!Οι αιμοδιψείς ΔράΚυλοι έχουν συγκεντρώσει τις δυνάμεις τους και διαρρηγνύουν, λίγο λίγο, το φράγμα που τους χωρίζει από τον κόσμο των μάγων. Η απειλή είναι άμεση και τρομακτική.Κι ενώ όλοι οι μάγοι έχουν στρέψει κάθε τους σκέψη και ενεργεία στην αντιμετώπιση της επικείμενης εισβολής, ο Τίμοθι ανακαλύπτει ότι η Τέρρα απειλείται ακόμα πιο άμεσα από έναν εχθρό που βρίσκεται ήδη μέσα της: Ο μοχθηρός αρχαίος αποκρυφιστής, ο Αλχαζρέντ, είναι ακόμα ζωντανός - και έχει συγκεντρώσει σχεδόν όση ενέργεια του είναι απαραίτητη για να κυριαρχήσει στο Τάγμα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Τίμοθι και η Κασσάνδρα πρέπει να αγωνιστούν για να σταματήσουν τα σχέδια του Αλχαζρέντ πριν να είναι αργά. Είναι όμως αρκετά δυνατοί απέναντι στη μαγεία του;
Ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα φαντασίας, όπον η ανθρώπινη διάνοια επιβάλλεται στη -μαγεία. Μια περιπέτεια βαθιά ανθρωπιστική σ΄ ένα σύμπαν ολοκληρωτικά μαγικό.

Συγγραφείς: Christopher Golden, Thomas E. Sniegoski,
Εκδόσεις: Πατάκης
Σελίδες: 304
ISBN: 978-960-16-2722-9
Τιμή: 14.16


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.