Αρχική InfoMommy Σχέσεις Εορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer με ποδηλατοδρομία

Εορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer με ποδηλατοδρομία

Το BikeRespect με ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα της τρίτης ηλικίας συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Alzheimer με μια ποδηλατοδρομία μνήμης η οποία θα έχει αφετηρία την Πλ. Αριστοτέλους και τερματισμό το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Η παραπάνω δράση εντάσεται στις εκδηλώσεις μνήμης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη νόσο Alzheimer.

Η αφετηρία της ποδηλατοδρομίας θα δοθεί από την Αριστοτέλους - ύψος Βασ. Ηρακλείου- από το περίπτερο της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer την Τετάρτη το απόγευμα, ώρα 19.00. H διαδρομή μας θα είναι μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και ο τερματισμός στο δημαρχειακό μέγαρο όπου και θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις μνήμης. Λόγο της ημέρας από το μουσικό ποδήλατο θα έχουμε αντίστοιχες μελωδίες με μηνύματα αφύπνισης για τους πολίτες που θα συναντήσουμε στον δρόμο μας.

Δίνουμε το παρόν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.