Αρχική InfoTeens Νέα Επίδειξη Καράτε και Κομπούντο στη Θεσσαλονίκη (29/6)

Επίδειξη Καράτε και Κομπούντο στη Θεσσαλονίκη (29/6)

Οι πολεμικές τέχνες συνδυάζουν αρμονικά την εξάσκηση του πνεύματος αλλά του σώματος. Αν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μια πολεμική τέχνη καλό θα ήταν να παρακαλοθουθήσετε κάποια επίδειξη ή ένα σεμιναριακό μάθημα της τέχνης που επιθυμείτε ούτως ώστε να δείτε και στην πράξη αν σας ταιριάζει. Σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη καράτε και κομπούντο θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση οργανώνεται από την Αντιδημαρχία Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης και παρουσιάζεται από τον εκπαιδευτή του Οργανισμού ToDe Hellas, ειδικό σε θέματα αυτοπροστασίας παιδιών και αυτοάμυνας ενηλίκων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, Θανάση Παπαναστασίου. Η επίδειξη θα λάβει χώρα στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Δημαρχείου με επιδείξεις και ασκήσεις αυτοάμυνας. Η τέχνη του καράτε βασίζεται στις κοφτές γρήγορες τεχνικές, βασισμένες στη στρατηγική της αποφυγής και της ταυτόχρονης επίθεσης σε ευαίσθητα σημεία της ανατομίας του αντιπάλου. Το Κομπούντο, είναι η τέχνη της αποτελεσματικής χρήσης των παραδοσιακών όπλων, αλλά και η γνώση τρόπων αυτοάμυνας με τη βοήθεια διαφόρων αντικειμένων καθημερινής χρήσης (όπως ζώνη, στυλό, σακάκι, κλειδιά, τσάντα).

Πού: Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Πότε: Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 20:00
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.