Αρχική InfoSchool Λύκειο Επεισόδια κατά τη μαθητική παρέλαση στα Ιωάννινα

Επεισόδια κατά τη μαθητική παρέλαση στα Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα στη διάρκεια παρέλασης για την 99 επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους σημειώθηκαν επεισόδια στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης - με μερίδα μαθητών να στρέφουν το κεφάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κάθονταν οι επίσημοι ή ακόμα και τείνοντας την ανοιχτή τους παλάμη προς τους επισήμους. Με αφορμή το φαινόμενο αυτό, η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου απαντά με επιστολή της ότι πρόκειται για γεγονότα που λύπησαν βαθιά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. "Προσέβαλαν μια εθνική ημέρα, το συμβολισμό μιας πόλης και προσέβαλαν περισσότερο αυτούς που το έκαναν και όχι αυτούς στους οποίους απευθυνόταν.
Ας αφήσουμε μακριά τα νέα παιδιά από όλες τις πολώσεις και τις συγκρούσεις που έχουν πολλών ειδών χαρακτηριστικά. Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που πραγματικά οργίζονται και θυμώνουν περισσότερο από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Οι νέοι άνθρωποι, όμως, είναι αυτοί που εκφράζουν και το ήθος της Ελλάδας.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει δοθεί εντολή στους Διευθυντές και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, για το πώς έγιναν αυτά τα επεισόδια ώστε να καταλογιστούν ευθύνες όπου υπάρχουν, σε όλα τα επίπεδα."


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.