Αρχική InfoMommy Νέα Επιτάφιος και Άξιον Εστί στο Badminton (9/4)

Επιτάφιος και Άξιον Εστί στο Badminton (9/4)

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, στο Θέατρο Badminton, δύο ξεχωριστοί ερμηνευτές, ο λυρικός τραγουδιστής Ζαφείρης Κουτελιέρης και o ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μας καλούν να σκύψουμε με κατάνυξη στο κλίμα των ημερών.

Οι δύο ερμηνευτές θα ξετυλίξουν, μουσικά, το νήμα της ελληνικής μουσικής παράδοσης, όπως αυτή αποτυπώνεται στον «Επιτάφιο» και το «Άξιον Εστί» των Μίκη Θοδωράκη, Γιάννη Ρίτσου και Οδυσσέα Ελύτη.

Συνοδευόμενοι επί σκηνής από δεξιοτέχνες μουσικούς, οι ερμηνευτές θα δώσουν τη δική τους, σύγχρονη ματιά σε μελωδίες και κείμενα που επί αιώνες σμίλευσαν και συνεχίζουν να σμιλεύουν το βαθύ ελληνικό αίσθημα.

Παράλληλα, σ’ έναν διάλογο με το μέλος, το λόγο και την ερμηνεία των δύο ερμηνευτών, χορευτές ζωντανεύουν διαχρονικές εικόνες της παράδοσης με άξονα τα θρησκευτικά έθιμα και το ελπιδοφόρο μήνυμα του Πάσχα.

Info
Varieté του Πολυχώρου Πολιτισμού Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος στρατού, Γουδή
Μεγάλη Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012, ώρα: 21.00
www.badmintontheater.gr
Τιμές εισιτηρίων: 8,00 € / 12,00 €


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.