Αρχική InfoSchool Δημοτικό Εργαστήρια Ρομποτικής

Εργαστήρια Ρομποτικής

Τα ρομπότ ξέφυγαν από το εργαστήριο της Robotix Lab και εισέβαλαν στους διαδρόμους και τις αίθουσες του Κολλεγίου Ανατόλια...
Γίνε και εσύ ένας μικρός εφευρέτης, μάθε τα πάντα για τη ρομποτική κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας διάφορα ρομπότ!!!
Από ρομπότ που χορεύουν χιπ-χοπ και ρομπότ που ζωγραφίζουν, μέχρι ρομπότ που τρέχουν σε Ράλι και ρομπότ που ψάχνουν τον κρυμμένο θησαυρό του Πειρατή Μαυρογένη στο νησί του χρυσού πιθήκου, η φαντασία και η δημιουργικότητα σου είναι το όριο στις ρομποτικές κατασκευές.
Μπορείς να γίνεις ο Robot Master της χρονιάς και να κερδίσεις το βραβείο του διαγωνισμού (robot έκπληξη).
Το εργαστήρι ρομποτικής είναι ειδικά σχεδιασμένο για κορίτσια και αγόρια Γ'-ΣΤ' τάξης οποιουδήποτε δημοτικού σχολείου και τρέχει σε κύκλους τριών Σαββάτων (2 ώρες κάθε Σάββατο).
Ημερομηνίες κύκλου Ιανουαρίου 9, 16, 23/01/ 2010
Κόστος συμμετοχής (3 Σάββατα x 2 ώρες): Insectoids phase, Basics Phase 75€, Master, Advanced Phase 100€
Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο Anatolia College Counseling Office 2310 398340 κ. Μ. Πλατίδου και στο www.robotixlab.com

Πηγή: www.openscience.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.