Αρχική Uncategorized Εργαστήρια φωτογραφίας για παιδιά στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης (17/3)

Εργαστήρια φωτογραφίας για παιδιά στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης (17/3)

Εάν το παιδί σας έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και του αρέσει να βγάζει φωτογραφίες, τότε κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή του στο εργαστήρι φωτογραφίας που θα φιλοξενήσει το Μουσείο Φωτογραφίας από το προσεχές Σάββατο 17 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι και ααπευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Το πρώτο μάθημα είναι αφιερωμένο στον "κόσμο μέσα από ένα κάδρο".Τα παιδιά που διαθέτουν ψηφιακή φωτογραφική μηχανή παρακαλούνται να τη φέρουν μαζί τους, όπως και τα καλώδια USB για σύνδεση με τον Η/Υ.

Το κόστος της συμμετοχής είναι 3 ευρώ, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 2310 566716 (κ. Μαρία Κοκορότσκου) μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου (για το 1ο εργαστήριο).


Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Αποθήκη Α’, 1ος όροφος, Λιμάνι


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.