Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Εργαστήριο: Επιβιώνοντας στην Α΄ Γυμνασίου!

Εργαστήριο: Επιβιώνοντας στην Α΄ Γυμνασίου!

Ένα εργαστήρι που απευθύνεται σε εφήβους που μόλις ξεκίνησαν την Α' Γυμνασίου, περνώντας ουσιαστικά την πύλη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο στάδιο της εφηβείας.

Η Α΄ Γυμνασίου δεν είναι μόνο μια νέα τάξη αλλά ένα μεγάλο βήμα στη ζωή του παιδιού. Αφήνει πίσω του την παιδικότητα και μπαίνει στον κόσμο της εφηβείας.
Βιώνει πολλές αλλαγές και νέες προκλήσεις: πολλοί καθηγητές, διαφορετικά μαθήματα, εξετάσεις, νέες φιλίες, αλλαγές στο σώμα, απαιτήσεις από τους γονείς και πολλά άλλα.

Στην ομάδα, «Επιβιώνοντας στη Α΄ Γυμνασίου!» τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν γι’ αυτές τις αλλαγές και να τις επεξεργαστούν μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Πού: «Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο», Παιανία

Κόστος: 12 για το κάθε εργαστήριο

Συντονιστές: Φώτης Βαλλίνας, Τζώρτζια Κουμάνταρη

Πληροφορίες και εγγραφές: 210 6640433, www.anoixto-sxoleio.gr

Πότε: Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 , 12.00-14.00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.