Αρχική Uncategorized Εργαστήριο κινούμενης εικόνας στο Exile (12/6)

Εργαστήριο κινούμενης εικόνας στο Exile (12/6)

Ο καλλιτεχνικός χώρος Exile Room προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να γίνουν για λίγο κινηματογραφιστές και να μυηθούν στα μυστικά και τη μαγεία της κινούμενης εικόνας την Κυριακή 12 Ιουνίου. Τα παιδιά υπό την καθοδήγηση της κινηματογραφικής ομάδας “KINOglaz” θα φτιάξουν τους δικούς τους χαρακτήρες με χαρτιά, ζελατίνες, χρώματα, πανιά και πλαστελίνες δίνοντας φτερά σε φανταστικά σενάρια με τη βοήθεια ψηφιακών μέσων. Γιατί η ανακύκλωση δεν είναι ανάγκη, είναι καλλιτεχνικό γεγονός! Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, τα οποία θα πρέπει να φέρουν μαζί τους παλιά υφάσματα, κουμπιά, συσκευασίες και ό,τι άλλο δεν χρειάζονται.
Ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Πού: Exile Room, Αθηνάς 12 (3ος όροφος), Μοναστηράκι
Πότε:Κυριακή 12 Ιουνίου στις 10:00
Στείλτε το όνομα και το τηλέφωνό σας στο: exile.room@gmail.com ή δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά στα: 210-3223395 και 6938994474.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.