Αρχική Νέα Εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Παιδιά, ελάτε να παίξουμε θέατρο, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε ένα σωρό όμορφα πράγματα. Στο εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού στο Studio Μαυρομιχάλη μάς προσκαλούν και πάλι φέτος σε ένα τρελό παιχνίδι ρόλων πάνω στη σκηνή, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Παραμύθια δραματοποιούνται, ζωντανεύουν από εμάς τους ίδιους, υποδυόμαστε τους ήρωες των ονείρων μας και μαζί με τους φίλους μας βιώνουμε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του θεάτρου, παίζοντας! Στο εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού τα παιδιά παίζουν και μοιράζονται τη χαρά της δημιουργικής τέχνης του θεάτρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού, παιχνίδια μουσικοκινητικής αγωγής, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού, εργαστήρι γραφής, γωνιά μεταμφίεσης, κατασκευή μάσκας και αυτοσχέδιου θεατρικού κουστουμιού.

Για παιδιά από 4-11 ετών.

Έναρξη τον Οκτώβριο.

Κάθε Σάββατο 10π.μ.-11.30 π.μ.

Πληροφορίες-εγγραφές:

τηλ. 6944 868676/mariamaltabe@gmail.com

Studio Μαυρομιχάλη
Μαυρομιχάλη 134, Αθήνα
Τηλ. 2106453330
Email. studiomavromihali@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.