Αρχική InfoTeens Sports Εργαστήρι κίνησης και φαντασίας στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Εργαστήρι κίνησης και φαντασίας στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Ένα εργαστήρι χορού και κίνησης, για εφήβους που θέλουν να εξερευνήσουν τα όρια της δημιουργικότητας και της φαντασίας τους, θα πραγματοποιηθεί τα Σάββατα 24, 31 Μαρτίου & 7 Απριλίου, στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Το εργαστήριο, το οποίο απευθύνεται σε εφήβους 14-18 ετών, θα ασχοληθεί με κινητικούς κώδικες που ήδη πρωταγωνιστούν ως τρόπος έκφρασης στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, όπως το parcour, το streetdance και το hip-hop. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες, και με την βοήθεια και καθοδήγηση της ομάδας χορού Αερίτες,
θα δημιουργήσουν κινησιολογικές συμπεριφορές που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν από κοινωνικές ομάδες, στη φανταστική μας πόλη, 100 χρόνια μετά.

Οι συναντήσεις θα είναι τρίωρες (12:00-15:00) και απαιτείται η συμμετοχή και στα τρία εργαστήρια.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής είναι 45 € για τον κύκλο και των τριών εργαστηρίων

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ

Λεωφόρος Συγγρού 107-109
Tηλ: 213-017-8034


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.