Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Ερωτευμένοι από απόσταση; Φιληθείτε ηλεκτρονικά

Ερωτευμένοι από απόσταση; Φιληθείτε ηλεκτρονικά

Είστε ερωτευμένοι αλλά η απόσταση σας κρατάει μακριά τον έναν από τον άλλον.  Ο καθηγητής Ρομποτικής στη Σιγκαπούρη που επινόησε το "Kissenger" - από την έκθλιψη των αγγλικών λέξεων "kiss" (φιλί) και "messenger" (αγγελιοφόρος) έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να σας κάνει να νιώθετε πιο κοντα! Πρόκειται για μια μικρή συσκευή εξοπλισμένη με χείλη από σιλικόνη που επιτρέπει το ερωτικό φιλί μέσω Διαδικτύου...

Η συσκευή, μοιάζει με γουρουνάκι από πλαστικό, με υπερμεγέθη χείλη, τίθεται σε λειτουργία μόλις ο ενδιαφερόμενος φιλήσει και η δόνηση διαβιβάζεται στο στόμα της αντίστοιχης συσκευής που το έτερον ήμισυ φιλά την ίδια στιγμή, στην άλλη άκρη του Διαδικτύου.

Για ένα πιο αισθησιακό φιλί, οι δύο ερωτευμένοι μπορούν να "φιλιούνται" κοιτάζοντας απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Τα τεχνητά χείλη προσφέρουν την "καλύτερη των αισθήσεων" εξ αποστάσεως, υποστηρίζει ο καθηγητής Ρομποτικής Χοομάν Σαμανί, του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης. Ουδέν σχόλιον!!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.