Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ετοιμάστε το παιδικό δωμάτιο για τη νέα σχολική χρονιά

Ετοιμάστε το παιδικό δωμάτιο για τη νέα σχολική χρονιά

Είμαστε σίγουροι ότι ώσπου να φύγετε διακοπές, θα έχετε φροντίσει την ανανέωση του παιδικού δωματίου. Διαφορετικά, θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε επιστρέφοντας από τις διακοπές σας. Εμείς, θέλοντας να σταθούμε στο πλευρό σας, πολύτιμοι βοηθοί, σας παρουσιάζουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το www.designshop.gr, που έχει χίλιες και μία λύσεις για να διαμορφώσετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για τα βλαστάρια σας.
To Designshop-more design for more people εδώ και ένα χρόνο προσφέρει υψηλού design και ποιότητας αντικείμενα, έπιπλα, φωτιστικά και αξεσουάρ, που μας βοηθούν να ανανεώσουμε και να αναβαθμίσουμε την εικόνα του χώρου μας.

Συγκεκριμένα, και ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, σας παρουσιάζουμε κάποιες διακοσμητικές και χρηστικές λύσεις με αντικείμενα που θα εξυπηρετήσουν τις παιδικές δραστηριότητες, θα ομορφύνουν τους χώρους σας και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων!

Play
Οποιοδήποτε χρώμα είναι καλό, αρκεί να είναι κίτρινο!"Τα παιδικά έπιπλα πρέπει να είναι κατασκευασμένα για παιδιά, παρά μινιατούρες των επίπλων των ενηλίκων" δηλώνει ο σχεδιαστής Jesper K Thomsen και δημιουργεί την σειρά Play για τους μπόμπιρες. Η σειρά Play προέκυψε από την ιδέα για παιχνίδι και για πρόκληση της παιδικής φαντασίας. Η έκφραση είναι αυθόρμητη, το αποτέλεσμα είναι χειροποίητα έπιπλα με λοξές γραμμές, σύνθετες γωνίες και χιουμοριστικές λεπτομέρειες όπως οι πράσινες πινελιές που αντιπαραβάλλονται στο φωτεινό κίτρινο. Υλικό: λακαριστή οξυά. Η σειρά Play είναι χειροποίητη και κατασκευάζεται στη Δανία, σε ένα τοπικό ξυλουργείο.
Mini Bulls

Απολαύστε τα Mini Bull bean bags της γερμανικής εταιρίας Sitting Bull σε πολύχρωμα αλλά και μονόχρωμα σχέδια. Χαριτωμένα, αδιάβροχα, απωθητικά στην βρωμιά και ασφαλή για τα παιδιά.

www.designshop.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.