Αρχική Νέα Ευαισθησίες από... κούνια

Ευαισθησίες από... κούνια

Όσοι έχετε μωρά, σίγουρα γνωρίζετε τα κορυφαία παιδικά καρότσια Bugaboo. Αυτές τις μέρες η ολλανδική εταιρεία παιδικών καροτσιών Bugaboo ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την οργάνωση RED, που δραστηριοποιείται στον αγώνα κατά του AIDS στην Αφρική. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μέχρι στιγμής έχει εξασφαλιστεί φαρμακευτική περίθαλψη για περίπου 18.000 έγκυες γυναίκες.
Και επειδή τέτοιες κινήσεις εγείρουν συνήθως τη συγκίνηση του κόσμου, αλλά και τη συμπαράσταση των διασημοτήτων, στην εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια συμμετέχει αφιλοκερδώς και η Ναταλία Βοντιάνοβα, το πανέμορφο τοπ μόντελ και μητέρα τριών παιδιών, η οποία φωτογραφήθηκε από τη Μέρι Μακ Κάρτνεϊ ανάμεσα σε μωράκια που ανήκουν σε διαφορετικές φυλές!
Πληροφορίες www.bugaboo.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.