Αρχική Περιβάλλον Ευαισθητοποιημένοι πολίτες φυτεύουν λαχανικά στο Ελληνικό

Ευαισθητοποιημένοι πολίτες φυτεύουν λαχανικά στο Ελληνικό

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας για έναν Αυτοδιαχειριζόμενο αγρό στο Ελληνικό έχουν αναλάβει πρωτοβουλία στην πίστα του Ελληνικού. Φύτεψαν παραδοσιακές ποικιλίες λαχανικών στο πρώην αεροδρόμιο με σπόρους πιπεριάς, ντομάτας, χειμωνιάτικων πεπονιών και μαύρων καρπουζιών, από παραδοσιακές ελληνικές ποικιλίες οι οποίες κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.

Την προηγούμενη Κυριακή καθάρισαν τον χώρο του «σπορείου» και του «πιλοτικού αγρού» από τα κλαδέματα των προηγούμενων ημερών και προχώρησαν στη σπορά. Στον χώρο ανάρτησαν πανό με το σύνθημα «Ανθρωποι και φύση πάνω από τα κέρδη».

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή 17 Απριλίου. Μέχρι τότε, η «Ομάδα φροντίδας» θα επιληφθεί του ποτίσματος και του οργώματος και θα περιφράξει τον χώρο.

Επισημαίνεται ότι η «Πρωτοβουλία για έναν αυτοδιαχειριζόμενο αγρό στο Ελληνικό» λειτουργεί με βάση εθελοντικές ομάδες εργασίας που συγκροτούνται για να προωθήσουν αποφάσεις της Συνέλευσης. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για να ενταχθεί σε κάποια ομάδα εργασίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.