Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ημέρα Γεωμετρίας στο Ευγενίδειο (23/1)

Ημέρα Γεωμετρίας στο Ευγενίδειο (23/1)

Μια ειδική εκδήλωση με θέμα τη Γεωμετρία, διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του Ευγενίδειου Ιδρύματος σε συνεργασία με το περιοδικό "το φ", τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 17:30 (στο χώρο της Βιβλιοθήκης).

Στην εκδήλωση με τίτλο "Γεωμετρία: Πυλώνας των σύγχρονων Μαθηματικών και της Μαθηματικής Εκπαίδευσης του 21ου αιώνα" θα μιλήσουν οι : Δημήτρης Χριστοδούλου (Καθηγητής Μαθηματικών και Φυσικής του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης) και Αντώνης Μελάς (Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ).

Οι ομιλίες θα αναφέρονται στη θέση που έχει σήμερα η Γεωμετρία στο γενικότερο πλαίσιο των Σύγχρονων Μαθηματικών και της Φυσικής, καθώς και στη θέση που θα πρέπει αυτή να έχει στο
Σχολείο του 21ου αιώνα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ωστόσο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων (210 9469631)

Ίδρυμα Ευγενίδου
Βιβλιοθήκη
Λ. Συγγρού 387
175 64 Π. Φάληρο
τηλ. 210 9469631


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.