Αρχική Νέα Ημέρα γνωριμίας στο "Χώρο Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο"

Ημέρα γνωριμίας στο "Χώρο Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο"

Ο "Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο" είναι ένας χώρος προσωπικής εξέλιξης και αναζήτησης του ανθρώπου, που απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.Μέσα από τα βιωματικά σεμινάρια και εργαστήρια οι συμμετέχοντες - παιδιά, έφηβοι, ενήλικες - έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους, να τονώσουν την αυτοεκτίμησή τους, να εξερευνήσουν νέες τεχνικές επίλυσης προβλημάτων, και μέσα από συνεργατική δουλειά να αρχίσουν να αναπτύσσουν νέες δεξιότητες που θα συμβάλουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012, (10:00-13:00 και 17:00-21:00) μας καλούν να τους γνωρίσουμε από κοντά.

"Έχετε σκεφτεί να έρθετε στο χώρο μας για να παρακολουθήσετε κάποιο από τα εργαστήρια μας ή για να κάνετε κάποιο ατομικό/οικογενειακό ραντεβού , αλλά δεν είσαστε σίγουροι αν αυτό που προσφέρουμε είναι αυτό που ζητάτε;Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου σας προσκαλούμε στον Χώρο Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο (οδό Ευαγ. Τσιμίνη 9, Παιανία) για να γνωριστούμε καλύτερα".

Η Υπεύθυνη του Ανοιχτού Σχολείου, Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη θα σας περιμένει για να σας δείξει το χώρο, να συζητήσετε, να απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα και προβληματισμούς σας , να σας δώσει πληροφορίες για τα προγράμματά μας και για τον τρόπο που δουλεύουμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.