Αρχική InfoMommy Νέα Ημερίδα: "Φροντίζουμε, επενδύουμε και ζούμε τη σχέση με τα παιδιά μας" στη Λάρισα (19/1)

Ημερίδα: "Φροντίζουμε, επενδύουμε και ζούμε τη σχέση με τα παιδιά μας" στη Λάρισα (19/1)

Ο Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. Λάρισας σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας διοργανώνει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 εκδήλωση –ημερίδα με θέμα "Φροντίζουμε, επενδύουμε και ζούμε τη σχέση με τα παιδιά μας".

Εισηγητές:

Μαρία Ζαφειρίου, Πρόεδρος ΓΟΝ.ΙΣ Λάρισας, Συντονισμός
Βάγια Παπαγεωργίου-Παιδοψυχίατρος (τ.Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής)
Ευαγγελία Κλείτσα –Συμβουλευτική Ψυχολόγος
Μαρία Νατσιούλη –Κοινωνική Λειτουργός

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιάσει και να αναλύσει τη ανάγκη της επικοινωνίας και συμφιλίωσης όλων των μελών της οικογένειας, πέρα και πάνω από τα φύλα, με επίκεντρο το παιδί. Να εντοπίσει τις πιο συνηθισμένες αλλαγές συμπεριφοράς στο παιδί μετά από μια τραυματική εμπειρία, που μπορεί να σημαδέψει την εξέλιξη και την ομαλή ανάπτυξή του (θάνατος –διαζύγιο- ενδοοικογενειακή βία ). Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους, σε ειδικούς αλλά κυρίως σε γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανατροφή των παιδιών τους στο γάμο, σε γονείς που βρίσκονται σε φάση διαζυγίου και ανησυχούν για τις επιπτώσεις των αλλαγών στα παιδιά, και στα ζητήματα που αφορούν την ταυτότητα και το ρόλο τους ως γονείς.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων στην ισότιμη συμμετοχή και των δύο γονέων στην ανατροφή των παιδιών, ανεξάρτητα από την οικογενειακή τους κατάσταση, ώστε να βελτιωθεί η σχέση γονέων - παιδιών και να προληφθεί έτσι η εκδήλωση προβλημάτων στα παιδιά.

ΓΟΝ.ΙΣ. Λάρισας τηλ 2410-530386, 2410-233137
Δίκτυο ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝ.ΙΣ. μη κυβερνητική οργάνωση, τηλ. 210-3251850, 6932419799

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας
Κούμα 28 Λάρισα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.