Αρχική Βιβλία Ημερολόγιο 2010: Παίζοντας με το χρόνο

Ημερολόγιο 2010: Παίζοντας με το χρόνο

Παίζοντας με τον ΧρόνοΧειροκίνητα, κουρδιστά με γρανάζια, με ελατήρια ή ηλεκτρικές μπαταρίες, σχεδιασμένα στο χέρι με τα χαρακτηριστικά χρώματα της εποχής αποτυπωμένα στη λιθογραφία, τα τσίγκινα παιχνίδια των δεκαετιών '50-'70 αποτελούν σήμερα μικρά έργα τέχνης, άρρηκτα συνδεδεμένα με την έννοια του χρόνου, καθώς προσφέρουν ένα ξεχωριστό ταξίδι στο παρελθόν, σε βιώματα τρυφερά κι αγαπημένα για τους μεγαλύτερους, άγνωστα και γοητευτικά για τους νεότερους.

Με οδηγούς αυτά τα πανέμορφα παιχνίδια, που ανήκουν στη συλλογή του αναπληρωτή καθηγητή Ιστορίας και Πολιτικής Σκέψης στο Πανεπιστήμιου της Κύπρου, Κυριάκου Δημητρίου και προσεκτικά επιλεγμένους στίχους σπουδαίων Ελλήνων ποιητών από τον ποιητή Ηλία Μέλιο, οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» γυρίζουν τις...σελίδες του καινούργιου χρόνου στο ημερολόγιο που κυκλοφόρησαν για το 2010.
Το «Παίζοντας με τον χρόνο» είναι μια ιδιαίτερα προσεγμένη έκδοση, ένα ημερολόγιο-λεύκωμα, με σκληρό εξώφυλλο, πολυτελές χαρτί και πολύχρωμες εικόνες. Κάθε μήνας ξεκινά με στίχους, οι οποίοι έχουν συναφή νοήματα με αυτό του χρόνου. Τις σελίδες του ημερολογίου κοσμούν διάσπαρτα οι φωτογραφίες των παιχνιδιών και στίχοι ποιημάτων.

Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
Τιμή: 16.5 Euro


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.