Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ηρθε η ώρα στο φαγητό να κάνετε και εσείς το δικό σας!

Ηρθε η ώρα στο φαγητό να κάνετε και εσείς το δικό σας!

Τα T.G.I. Friday's® σας καλούν να δημιουργήσετε το ιδανικό σας γεύμα, επιλέγοντας δύο λαχταριστά πιάτα για 12,90€ από Δευτέρα έως Πέμπτη! Συνδυάστε από το ειδικό μενού ένα από τα δημοφιλή μας ορεκτικά με ένα από τα μοναδικά κυρίως πιάτα και απολαύστε ένα πλήρες γεύμα με 12,90! Επιλέξτε ανάμεσα σε Jack Daniel's® Wings, Tomato Feta Bruschetta, Feta Jalapeño Flautas, Orange & Almond Salad για ορεκτικό και συνδυάστε με κάποιες από τις αποκλειστικές συνταγές των T.G.I. Friday's® κυρίως πιάτων, μεταξύ των οποίων: Cheeseburger, Wild Mushroom Penne, Wicked Chicken, Zesty Grilled Chicken, Jack Daniel's® Pork Chop και Provolone Chicken.
Για όσους από εσάς δεν μπορείτε να αντισταθείτε στους γλυκούς πειρασμούς του καταλόγου μας, ο ιδανικός συνδυασμός αποτελείται από ένα κυρίως πιάτιο και ένα επιδόρπιο: New York Cheesecake, Mocha Mud Pie ή Oreo Madness. Εσείς ποιο θα διαλέξετε?

Aπολαύστε τις πρωτότυπες γεύσεις και την κεφάτη ατμόσφαιρα των T.G.I. Friday's® στη μοναδική τιμή των 12,90€!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.