Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η άνοιξη προστάζει βιταμίνη C

Η άνοιξη προστάζει βιταμίνη C

Το πιο ζουμερό χρώμα της άνοιξης, αυτό του αγαπημένου εσπεριδοειδούς, κατακτά τις πασαρέλες και τις καρδιές μας αυτή την άνοιξη. Οι top designers δείχνουν σαφή προτίμηση στο υπέροχο πορτοκαλί και δημιουργούν αξιοπρόσεχτα outfits στην πιο βαθιά απόχρωσή του.

Κι αυτό ανταποκρίνεται με τον πιο μοναδικό τρόπο και γίνεται ο ιδανικός καμβάς για τολμηρά κοψίματα και σχέδια που καθηλώνουν άλλοτε με το sexiness που εκπέμπουν και άλλοτε με την elegant chic διάθεσή τους.

Εμείς θα ασπαστούμε την τάση και θα την προσαρμόσουμε στη σιλουέτα μας και τα βαλάντιά μας με τόλμη και χάρη. Η αγάπη μας στη μόδα και τις όμορφες εμφανίσεις μπορεί να εκδηλωθεί με συνδυασμούς εκρηκτικούς του πορτοκαλί, που θα το φορέσουμε είτε μόνο του είτε πιο κλασικά με μαύρο ή λευκό, αλλά ακόμη και πιο ριζοσπαστικά, με κίτρινο ή πράσινο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.