Αρχική InfoSchool Λύκειο Η απάντηση του υπουργείου Παιδείας για την προμήθεια υλικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η απάντηση του υπουργείου Παιδείας για την προμήθεια υλικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων μέσω της δηλώσεως της υφυπουργού Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί κινδύνου να μην διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις λόγω έλλειψης προμηθειών γραφικής ύλης και χαρτιού. Η Υφυπουργός Παιδείας, δήλωσε σχετικά στη Βουλή: "Υπήρξαν πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα σήμερα -και λυπάμαι για αυτό- ότι δήθεν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι στον αέρα. Ο Τύπος των άκρων επενδύει στην τρομολαγνεία και το λαϊκισμό μη διστάζοντας να έχει ως θύματα ακόμα και τις εφηβικές ψυχές.
Διαβεβαιώνω, την κοινή γνώμη, τους Έλληνες πολίτες ότι υπάρχει σχέδιο. Ακόμα και όταν κηρύσσεται άγονος ένας διαγωνισμός, υπάρχουν άλλες λύσεις, θεσμικές και διαφανείς, ώστε να εξευρεθεί χαρτί, να τυπωθούν τα τετράδια και για να γίνουν όλα όπως πρέπει εγκαίρως.Θέλω πραγματικά να εκφράσω από το βήμα της Βουλής τη λύπη μου που κάποιοι, ακόμα και τώρα, με βάση φημολογίες και διαρροές επενδύουν για κομματικούς, εμπορικούς ή άλλους λόγους στο φόβο των γονιών και των μαθητών. Όλα βαίνουν απολύτως ομαλά. Το Υπουργείο προχωράει σε όλες τις προβλεπόμενες θεσμικά ενέργειες. Δεν υπάρχει πρόβλημα."
Η διαγωνιστική διαδικασία προχωράει ομαλά όπως ορίζει ο νόμος στις περιπτώσεις που ένας διαγωνισμός κρίνεται άγονος σε πρώτη φάση. Εξάλλου και στο παρελθόν- κατά τη διαδικασία προμήθειας υλικών για τις εξετάσεις- έχει επανειλημμένως αποβεί άγονος ο διαγωνισμός σε πρώτη φάση. Αλλά και τότε εγκαίρως είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία προμήθειας υλικών πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.