Αρχική Uncategorized Η βαλίτσα των εκπλήξεων περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Secreto! (12/2)

Η βαλίτσα των εκπλήξεων περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Secreto! (12/2)

Η eXclusiveHR εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για τα παιδιά και την δημιουργική τους απασχόληση, διοργανώνει στο χώρο “Roof” του Secreto, τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 με 14:00 ένα θεατρικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 2 – 15 ετών. Ένα δίωρο γεμάτο φαντασία, ομαδικά παιχνίδια και εργαστήρια. Η “Bazinga” ομάδα Θεατρικής Αγωγής, αποτελούμενη από τις Τιτίκα Δημάκη και Ιωάννα Βλαχογιώργου, φροντίζει για αυτό και για 2 συνεχόμενες ώρες τα παιδιά θα αναπτύξουν την δημιουργικότητα τους σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ασκήσεις γνωριμίας, δραματοποιημένη αφήγηση ενός λαϊκού παραμυθιού με βάση τις απόκριες, παντομίμα και κατασκευή μάσκας.
Κατά την διάρκεια του θεατρικού παιχνιδιού οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο πίνοντας τον καφέ τους, τρώγοντας το γλυκό τους και απολαμβάνοντας ένα κυριακάτικο πρωϊνό με ησυχία ενώ τα παιδιά τους θα ψυχαγωγούνται.

Πού: Secreto (Roof), Περσεφόνης 21, Γκάζι (πλησίον στάσης Μετρό: Κεραμεικός)
Πότε: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 12:00 - 14:00
Είσοδος: 10 ευρω (περιλαμβάνεται ρόφημα για το παιδί)
Κρατήσεις-Συμμετοχές: eXclusiveHR - 210 7247311 & Βασιλική Παπαδοπούλου - 6980138862


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.