Αρχική Προτάσεις Αγοράς Η γκαρνταρόμπα της Άνοιξης

Η γκαρνταρόμπα της Άνοιξης

Οι λιλιπούτειοι άγγελοι της ζωής μας ετοιμάζονται για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εξόδους, παιχνίδια σε ανοιχτούς χώρους και κοινωνικές εκδηλώσεις, αφού τώρα μπαίνει και η σεζόν με τα πολλά παιδικά πάρτι. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν και εμείς να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα τους με όμορφα και άνετα ρούχα, τα οποία θα βρούμε και σε οικονομικές τιμές.

Συμβουλές για την Αγορά Παιδικών Ρούχων
* Η ασφάλεια των ρούχων που αγοράζετε για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας όταν βγαίνετε για ψώνια. Οπότε αποφύγετε για τα μικρότερα παιδιά τα κορδόνια, στην περιοχή ιδίως του λαιμού, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα σε ένα παιδάκι που δεν γνωρίζει πώς να τα χειριστεί.
* Όσον αφορά τα μωρά, μην επενδύετε πολλά χρήματα σε ρουχαλάκια που τους είναι ίσα ίσα. Τα μωρά μεγαλώνουν με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς και τα ρούχα τους μένουν σχεδόν αφόρετα. Ιδίως αν πρόκειται για δώρα, φροντίστε να τα αλλάξετε με ένα νούμερο μεγαλύτερο. Θα τα βρείτε μπροστά σας.
* Απευθυνθείτε κυρίως σε καταστήματα που εξειδικεύονται στο παιδικό ντύσιμο. Εκεί έχουν όλη την τεχνογνωσία για ασφαλή και άνετα παιδικά ρούχα, αλλά και οι πωλήτριες γνωρίζουν το αντικείμενο ικανοποιητικά για να σας εξυπηρετήσουν καλύτερα.
* Φτιάξτε μια λίστα με τον απαραίτητο ρουχισμό της περιόδου πριν βγείτε για τα ψώνια σας, ιδίως για τα μεγαλύτερα παιδιά. Χωρίστε τα ρούχα σας σε κατηγορίες, όπως ρούχα για το σπίτι, το σχολείο, αθλητικά, πιο καλά. Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να είστε πιο επικεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να ψωνίσετε.

* Πείτε στα παιδιά ότι μέσα στο σπίτι υπάρχει ένας οικονομικός προϋπολογισμός που προορίζεται για τα ψώνια του καθενός σας. Διδάξτε τα να τον ακολουθούν και αν οι απαιτήσεις τους για κάποια συγκεκριμένα ρούχα δεν βοηθούν στην τήρήσή του, συμφωνήστε μαζί τους να δεχτούν κάποιους συμβιβασμούς, π.χ. ένα T-shirt από τη μάρκα που θέλουν και ένα πιο οικονομικό τζιν, για να μην ξεφύγουν από τον ατομικό τους προϋπολογισμό. Κάτι τέτοιο θα τα βοηθήσει εν γένει στη διευθέτηση των οικονομικών τους μεγαλώνοντας.

Τα ρούχα του ρεπορτάζ είναι Gelato.
Τα παπούτσια είναι Adam's Shoes Kids.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.