Αρχική InfoMommy Νέα Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter

«Σήμερα με κάνατε τόσο ευτυχισμένη! Με συγκινήσατε με τα λόγια σας! Έτσι, μαζί θα κάνουμε παρέα με τα τραγούδια αυτόν το χρόνο! Κι εγώ θα είμαι μαζί σας σε όλες σας τις στιγμές κι όταν είστε καλΆ κι όταν όχι. Θέλω να τραγουδάμε και τη χαρα και τον πόνο μαζί να τον ξορκίζουμε... Με μια φωνή…», ήταν η απάντηση της Δέσποινας σε όσους «πλημμύρισαν» το Twitter της, με αφορμή τη σημερινή κυκλοφορία του νέου της CD, ΜΕ ΤΊΤΛΟ "Άλλαξα".

Το «Άλλαξα» περιλαμβάνει 12 κομμάτια, μεταξύ των οποίων τα «Μου ‘Χεις Περάσει» και «Γυρίσματα» που ήδη έχουν γίνει επιτυχίες στα charts, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή έχει ξεχωρίσει το «Νησί», που κάνει θραύση στα social media και το youtube.

Το tracklist

1. To νησί
2. Τ' αστέρι μου
3. Μου 'χεις περάσει
4. Καταλαβαίνω
5. Μου φτιάχνεις τη μέρα
6. Λίγο ψέμα
7. Το λίγο σου να ζω
8. Γυρίσματα
9. Μ' ένα αντίο
10. Πάλι επιστρέφω
11. Έλα κοντά
12. Άλλαξα

http://ianos.gr/index.asp?park=bk_item&key=0259653


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.