Αρχική InfoMommy Νέα Η Διαβολογυναίκα στο ΑΜΦΙ-ΘΕΑΤΡΟ (από 17/12)

Η Διαβολογυναίκα στο ΑΜΦΙ-ΘΕΑΤΡΟ (από 17/12)

Ένα έργο με απρόσμενες εξελίξεις της πλοκής και συναρπαστικές μεταπτώσεις, την Διαβολογυναίκα του Τιρολέζου Καρλ Σένχερ (Karl Schönherr) θα παρουσιάσει από τις 17 Δεκεμβρίου το Αμφι-Θέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου.
Πρόκειται για ένα κείμενο των άρχων του 20ου αιώνα, που η δράση του ξετυλίγεται σε μια καλύβα, σε βουνά κοντά στα σύνορα δυο κρατών, τα οποία για λόγους αφαιρετικούς δεν κατονομάζονται. Εκεί κατοικούν ένας ασθενικός Άντρας και η συναρπαστική Γυναίκα του. Η περιοχή είναι πέρασμα λαθρεμπόρων και ο Άντρας είναι κλεπταποδόχος. Ένας νεαρός τελωνοφύλακας, που στο έργο αποκαλείται ο «Κυνηγός», αναλαμβάνει να διαλευκάνει το μυστήριο της ορεινής, ερημικής καλύβας. Ο Άντρας το μαθαίνει και πείθει τη Γυναίκα του να «ριχτεί» στον Κυνηγό, ώσπου αυτός να απομακρύνει τα κλοπιμαία απ’ το υπόγειο. Από κει και πέρα η πλοκή καλπάζει και οδηγεί στην κορύφωση με ένα αναπάντεχο τέλος.
Η Διαβολογυναίκα ανεβαίνει σε μετάφραση Γιώργου Δεπάστα, σκηνοθεσία Σπύρου Α. Ευαγγελάτου, σκηνικά- κουστούμια Λαλούλας Χρυσικοπούλου και μουσική Γιάννη Αναστασόπουλου.
Η Διαβολογυναίκα θα είναι η λαμπρή, νέα ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη σε πρώτη εμφάνιση στο Αμφι-Θέατρο, Άντρας ο Μιχάλης Μητρούσης, επί σειρά ετών πρωταγωνιστικό στέλεχος του Αμφι-Θεάτρου και Κυνηγός ο Νικόλας Παπαγιάννης, που τα τελευταία χρόνια έχει ερμηνεύσει σημαντικούς ρόλους στο ίδιο θέατρο.

Μετάφραση Γιώργος Δεπάστας
Σκηνοθεσία Σπύρος Α. Ευαγγελάτος
Σκηνικά-κοστούμια Λαλούλα Χρυσικοπούλου
Μουσική Γιάννης Αναστασόπουλος
Πού: ΑΜΦΙ-ΘΕΑΤΡΟ ΣΠΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, αίθουσα ΛΗΔΑ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΔΡΙΑΝΟΥ 111, ΠΛΑΚΑ ΤΗΛ: 210-3233644
Παραστάσεις: Τετάρτη (λαϊκή), Σάββατο (απογευμ.) και Κυριακή 7 μ.μ., Πέμπτη (λαϊκή) και Παρασκευή 9 μ.μ., Σάββατο (βραδ.) 9.30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη (λαϊκή) και Σάββατο (απογευμ.) Γενική είσοδος 15 ευρώ, Πέμπτη (λαϊκή) Γενική είσοδος 12 ευρώ, Παρασκευή, Σάββατο (βραδ.) και Κυριακή 20 ευρώ (κανονικό), 15 ευρώ (φοιτητικό)
Ώρες ταμείου: 5 – 9μ.μ. (εκτός Δευτέρας)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.