Αρχική InfoMommy Νέα Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ μιλά για τις ανθρώπινες αξίες και την κοινωνική προσφορά στο Ίδρυμα Ευγενίδου (6/2)

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ μιλά για τις ανθρώπινες αξίες και την κοινωνική προσφορά στο Ίδρυμα Ευγενίδου (6/2)

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Ομίλου Εθελοντών Κατά Του Καρκίνου Αγκαλιά-ΖΩ, φιλοξενείται σε μία μοναδική εκδήλωση από το Ίδρυμα Ευγενίδου τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 19:00. Η ομιλία της κυρίας Αρβελέρ φέρει τον τίτλο: «Οι ανθρώπινες αξίες και η κοινωνική προσφορά μέσα στον χρόνο» και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Οι συνδιοργανωτές, έχοντας μακρά ιστορία κοινωνικής προσφοράς, με την παρουσία της διακεκριμένης και διεθνούς κύρους Ελληνίδας, επιθυμούν να αναδείξουν την σημασία των ανθρωπιστικών αξιών της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς σήμερα.Τόσο ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Αγκαλιά-ZΩ όσο και το Ίδρυμα Ευγενίδου, με αίσθημα ευθύνης και με την πίστη ότι οι ανθρώπινες αξίες και η οργανωμένη προσφορά μπορούν να κάνουν το αύριο καλύτερο για όλους μας, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την ομιλία της εξέχουσας Ελληνίδας και να έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε μαζί της.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από τις 18:00 της ίδιας ημέρας στη Γραμματεία εισόδου του Ιδρύματος Ευγενίδου και έως εξαντλήσεως των διαθεσίμων θέσεων.

Ιδρύμα Ευγενίδου
Λεωφόρος Συγγρού 387, Π. Φάληρο


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.