Αρχική Infokids Υγεία "Η επιληψία δεν είναι επιλήψιμη" στο Πνευματικό Κέντρου δήμου Αθηναίων (14/2)

"Η επιληψία δεν είναι επιλήψιμη" στο Πνευματικό Κέντρου δήμου Αθηναίων (14/2)

Το Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με Επιληψία με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Επιληψίας πραγματοποιεί τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 18:30 το απόγευμα εκδήλωση που αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού για την επιληψία στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων.
Στην εκδήλωση θα ομιλήσουν ο Δρ. Στυλιανός Γιαννακοδήμος, Νευρολόγος, διευθυντής του ΕΣΥ και υπεύθυνος του Ιατρείου Επιληψιών και της Μονάδας Καταγραφής Κρίσεων της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, ο Δρ. Χάρης Κότσαλης, νευρολόγος - παιδονευρολόγος και διευθυντής Νευρολογικής Κλινικής Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, καθώς και κα Αγγελική Σακελλαρίου, Msc. Συμβουλευτικής Ψυχολογίας.

Πού: Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης»
Πότε: Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, 18:30

Περισσότερες πληροφορίες: 210 9524869,
Email: psame@hotmail.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.