Αρχική Famous Parents Η Κάμερον Ντίαζ θέλει να γίνει μαμά

Η Κάμερον Ντίαζ θέλει να γίνει μαμά

Μανούλα για τις ανάγκες της τελευταίας της ταινίας "What to Expect When You’re Expecting" γίνεται η Κάμερον Ντίαζ. Ωστόσο, για τη 40χρονη όμορφη ηθοποιό, που έχει στο βιογραφικό της μια σειρά από θυελλώδεις σχέσεις με εξίσου γνωστά πρόσωπα, φαίνεται πως έχει αρχίσει να χτυπά το βιολογικό ρολόι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικανικό τεύχος του InStyle η Κάμερον Ντίαζ δήλωσε: «Η κοινωνία οπωσδήποτε ασκεί πίεση στις γυναίκες ώστε να πιστεύουν ότι πρέπει να ζουν τις ζωές τους με συγκεκριμένο τρόπο». "Ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω παιδιά. Απλώς δεν έκανα ακόμη. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στη ζωή μου», πρόσθεσε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.