Αρχική Βιβλία Η καμηλοπάρδαλη με τις εφτά ουρές

Η καμηλοπάρδαλη με τις εφτά ουρές

Η Καμηλοπάρδαλη με τις εφτά ουρέςΈνα βιβλίο που έχει σκοπό να μας διδάξει πόσο αρνητική είναι για τη ζωή μας η ματαιοδοξία, αφού μπορεί εύκολα να μας οδηγήσει στη γελοιοποίηση και τη δυστυχία.

Με λίγα λόγια…

Η Ντέλα είναι μια μοντέρνα καμηλοπάρδαλη. Ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας και μαθαίνει ότι φέτος θα φορεθούν πολύ οι χρωματιστές ουρές. Αμέσως τρέχει στην μπουτίκ Η Τσαχπίνικη Ουρίτσα και αγοράζει ένα πράσινο ζευγάρι. Και σαν να μην έφταναν αυτές, η Νίνα Ελεφαντίνα της δωρίζει δύο ροζ ουρίτσες, ενώ κερδίζει σε ένα διαγωνισμό μία εμπριμέ και μία καρό! Η Ντέλα δεν μπορεί να αντισταθεί... Τις φοράει όλες μαζί και βγαίνει βόλτα στην πόλη. Τότε αρχίζουν τα προβλήματα! Γιατί, πού ακούστηκε καμηλοπάρδαλη με... εφτά ουρές;

Τιμή: 10,90 Euro
Συγγραφέας: Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου
Εκδόσεις: Μοντέρνοι Καιροί


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.