Αρχική Infokids Υγεία Η Κινητή Μονάδα «ΛΗΤΩ» ταξιδεύει και εξετάζει παιδιά στη Χίο και στα Ψαρά (18-21/10)

Η Κινητή Μονάδα «ΛΗΤΩ» ταξιδεύει και εξετάζει παιδιά στη Χίο και στα Ψαρά (18-21/10)

Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα “ΛΗΤΩ” , που έχουν δημιουργήσει οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, θα επισκεφθεί τη Χίο από τις 18 έως και τις 21 Οκτωβρίου.
Η μονάδα “ΛΗΤΩ”, υπό την αιγίδα των Δήμων Χίου και Ψαρών, θα βρίσκεται στα δύο νησιά με στόχο να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες και να ενημερώσει τα παιδιά για τη στοματική υγιεινή. Την Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα θα συνοδεύσει γενικός γιατρός και οφθαλμίατρος.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα επισκέψεων της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας στα Ψαρά και στη Χίο διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Η ιατρική ομάδα της Μονάδας «ΛΗΤΩ» θα εξετάσει τα παιδιά στα Ψαρά

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

Οι Γιατροί του Κόσμου θα εξετάσουν τα παιδιά στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία της Χίου στις περιοχές Βολισσού και Καρδαμύλων.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία της Χίου στις περιοχές Καλαμωτής, Πιργίου και Λιθίου.

Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα της οργάνωσης δημιουργήθηκε το 2003 σε συνεργασία με τη Vodafone στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει. Η “ΛΗΤΩ” ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να παρέχει παιδιατρική και οδοντιατρική περίθαλψη σε παιδιά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς νοσοκομεία ή Κέντρα Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 3213150, 6943 290024, (κα. Σαμαρτζή Χριστίνα) e-mail: info@mdmgreece.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.