Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η Κόρη : Η νέα ταινία του Θάνου Αναστόπουλου για γερά στομάχια! (4/10)

Η Κόρη : Η νέα ταινία του Θάνου Αναστόπουλου για γερά στομάχια! (4/10)

Ο Θάνος Αναστόπουλος επιστρέφει με την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του, την Κόρη, μετά το “Ολο το βάρος του Κόσμου” του 2003 και την “Διόρθωση” του 2007.

Παίζουν: Σαβίνα Αλιμάνι, Γιώργος Συμεωνίδης, Ιερώνυμος Καλετσάνο, Άγγελος Παπαδήμας

Η 14χρονη Μυρτώ (Σαβίνα Αλιμάνη)βρίσκει ένα πρωί την ξυλαποθήκη του πατέρα της κλειστή κι εκείνον να λείπει. Αναζητώντας τον, δεν θα αργήσει να καταλάβει πως είναι βαθιά χρεωμένος, κάτι στο οποίο μεγάλο μερίδιο ευθύνης μοιάζει να έχει ο συνεταίρος του. Ο μικρός γιος του τελευταίου, ένα 8χρονο αγόρι (Αγγελος Παπαδήμας), θα βρεθεί στην αποθήκη και η Μυρτώ θα αποφασίσει να τον κρατήσει «όμηρο» για τα όσα ο πατέρας του προκάλεσε στο δικό της.


Η μικρή θα κρατήσει το αγόρι φυλακισμένο και θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του.

Η Κόρη παρουσιάστηκε στις Νύχτες Πρεμιέρας 2012 ως η ταινία-έκπληξη και προβάλλεται στους κινηματογράφους Ααβόρα και Μικρόκοσμος από τις 4 Οκτωβρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.