Αρχική Famous Parents Η Λίνα βάφτισε, η Αγγελική εγκυμονεί, και η Ρίκα πάει Ηρώδειο!

Η Λίνα βάφτισε, η Αγγελική εγκυμονεί, και η Ρίκα πάει Ηρώδειο!

Hot news έχουμε και αυτή την εβδομάδα από τους Famous Parents! Τρεις γυναίκες – οι 2 ήδη μανούλες και η 3η σε αναμονή…μας κάνουν να χαμογελάμε, γιατί μας θυμίζουν ότι οι στιγμές με τα παιδιά μας είναι τελικα οι πιο ιερές!

Το αντράκι της ανεπανάληπτης τηλεοπτικής σειράς ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, «Αγγέλα»Αγγελική Λάμπρη, ετοιμάζεται να γίνει μανούλα! Σε περίπου 3 μήνες θα νοιώσει και αυτή το μοναδικό συναίσθημα της μητρότητας! Το φύλο του μωρού; Κοριτσάκι! Και από ότι βλέπουμε στη φωτογραφία του περιοδικού Hello, όπου η Αγγελική παραβρέθηκε στα βαφτίσια του γιού της Λίνας Σακκά, είναι πιο κούκλα από ποτέ! Με το καλό!

Η γλυκιά Λίνα Σακκά, παρόλο που απουσιάζει χρόνια πια από τις τηλεοπτικές οθόνες μας, παραμένει συμπάθειά μας. Πριν λίγες ημέρες, η Λίνα βάφτισε τον μονάκριβό της γιό Μάριο, στην Ιερά Μονή Πεντέλης – με νονές 2 ξαδέλφες της.

Η δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάννη πάλι, εμφανίστηκε στο Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση ΟΡΝΙΘΕΣ, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Όμως η Ρίκα δεν ήταν μια απλή θεατής – ο 6χρονος γιος της Οδυσσέας, συμμετείχε και στην παράσταση! Για λίγα λεπτά βέβαια, αλλά ήταν αρκετά για τη μαμά του να καμαρώνει πανευτυχής!

Πηγή Φωτογραφιών: OK, Hello.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.