Αρχική Uncategorized Η μαγεία της Disney στο Golden Hall για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η μαγεία της Disney στο Golden Hall για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Φέτος το καλοκαίρι ξεκινάει μαγικά στο Golden Hall! Έως τις 11 Ιουνίου επισκεφθείτε το διαδραστικό πάρκο Disney Junior στο Golden Hall και απολαύστε εσείς και τα παιδιά σας το πιο ξέφρενο παιχνίδι!
Απίθανες θεματικές δραστηριότητες & εκπλήξεις σας περιμένουν για ατελείωτες ώρες διασκέδασης καθημερινά από τη 13.00 έως τις 21.00 και το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 19.00!
Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν στο σπίτι του Mickey Mouse, στο σπίτι του Μαστοράκου, στη σκηνή του Τζέικ και τους Πειρατών της Χώρας του Ποτέ και στα  Σταυροδρόμια της Ζούγκλας! !  
Ο προαύλιος χώρος του Golden Hall μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό κόσμο που πρόκειται να ξετρελάνει για ακόμη μια φορά μικρούς και μεγάλους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.