Αρχική Νέα Η μαμά γυμναστική και το μωρό βόλτα με ένα σούπερ ποδήλατο-καροτσάκι

Η μαμά γυμναστική και το μωρό βόλτα με ένα σούπερ ποδήλατο-καροτσάκι

H άνοιξη όπου να' ναι φτάνει κι εσείς μετά από έναν τόσο βαρύ χειμώνα, ονειρεύεστε βόλτες στο πάρκο με το μωρό στο καροτσάκι. Μήπως όμως υπάρχει ακόμα καλύτερος τρόπος, που θα βοηθήσει όχι μόνο το μωρό να ξεσκάσει κάνοντας μια υπέροχη βόλτα, αλλά κι εσάς να γυμναστείτε και να αναζωογονηθείτε.


Δείτε λοιπόν το Taga, ένα φοβερό αναδιπλούμενο ποδήλατο που στον μπροστινό τροχό του έχει ένα καροτσάκι για μωρά, με δύο μικρές ρόδες. Εσείς κάνετε ποδήλατο και συγχρόνως σπρώχνετε και το καροτσάκι του μωρού. Κι αν κουραστείτε ή θελήσετε κάπου να σταματήσετε το πίσω μέρος που είναι ποδήλατο διπλώνει, φέρνοντας την πίσω ρόδα κάτω από τα πόδια του μωρού, ώστε εσείς να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε σαν κανονικό καροτσάκι, με τα χέρια! Αναρωτιέστε τι χρόνος χρειάζεται για τη μετατροπή; Μόνο 20''!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.