Αρχική Περιβάλλον Η μαμά μου η καλή καθαρίζει με ξίδι!

Η μαμά μου η καλή καθαρίζει με ξίδι!


Είναι συχνά πιο οικονομικό να φτιάξουμε τα δικά μας καθαριστικά και φυσικά ασφαλέστερο για το περιβάλλον.

Τα παράθυρα, τα πατώματα, και ακόμη και η πιο δύσκολη -στο καθάρισμα- περιοχή, το λουτρό, μπορούν να καθαριστούν με απλές «συνταγές» που μπορούμε να παρασκευάσουμε εμείς οι ίδιοι. Έχουμε εκπαιδευθεί για να πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε όλο και ισχυρότερες χημικές ουσίες για να καθαρίσουμε το σπίτι μας, αλλά αυτό δεν είναι η αλήθεια. Τα απλά, καθημερινά συστατικά που έχουμε στα σπίτια μας μπορούν να είναι το ίδιο αποτελεσματικά και μερικές φορές καλύτερα, από τα μέσα καθαρισμού που αγοράζουμε στα καταστήματα.

Ένα από τα καλύτερα καθαριστικά, είναι το ξίδι. Το καθαρό άσπρο ξίδι μπορεί να σκοτώσει τα μικρόβια, τη μούχλα και να φρεσκάρει οποιοδήποτε δωμάτιο. Μπορεί ν' αναρωτηθούμε για τη μυρωδιά. Ενώ έχει μια ισχυρή μυρωδιά, το ξίδι δεν εκπέμπει τοξικούς ατμούς όπως μερικά καθαριστικά του εμπορίου. Η μυρωδιά διαλύεται μετά από λίγο και είναι πολύ ασφαλέστερη για τους πνεύμονές σας από τη χλωρίνη ή άλλες χημικές αναθυμιάσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.