Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Η μεγαλύτερη έκθεση videogames ανοίγει τις πόρτες της στην Κολονία

Η μεγαλύτερη έκθεση videogames ανοίγει τις πόρτες της στην Κολονία

Από 18 μέχρι 21 Αυγούστου οι πιστοί θα προσέρχονται στην Κολονία για να παρακολουθήσουν τα θαύματα που έχει να τους παρουσιάσει η Gamescom, η μεγαλύτερη έκθεση video games στην Ευρώπη. Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Όσοι τυχεροί βρεθούν στην Κολονία για να δουν από κοντά την έκθεση θα βρουν μπροστά τους το μεγαλύτερο αριθμό παιχνιδιών που έχουν παρουσιαστεί ποτέ, πράγμα που σημαίνει οτι θα μπορούν να δουν από κοντά πάνω από 300 νέους τίτλους ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο Mobile Gaming, σε online παιχνίδια και σε 3D τίτλους.

Εκτός από τα παιχνίδια οι διοργανωτές ανακοίνωσαν οτι στην έκθεση έχουν λάβει μέρος 550 εκθέτες που θα παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους στους 4.700 δημοσιογράφους που θα καλύπτουν το γεγονός αλλά και στους περίπου 254.000 επισκέπτες που αναμένεται να την επισκεφθούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.